Blir det av någon anledning och då behöver du radera en eller flera transaktioner, kan du göra det på två ställen, i transaktionsvyn och inne i respektive transaktion.

Webb - Såhär gör du

Radera en transaktion

1. Klicka på den transaktion du vill radera i transaktionslistan så att du kommer in i bokföringsläget.

2. Klicka därefter på de tre punkterna jämte Spara-knappen och därefter på Ta bort transaktion. Bekräfta att du förstår innebörden och klicka på Radera permanent:

Radera en eller flera transaktioner

1. För muspekaren över listan av transaktioner i transaktionsvyn, så att den klickbara rutan till vänster om texten öppnas:

2. Klicka i rutan så att Radera-knappen blir synlig i övre högra hörnet.

3. Markera den eller de transaktioner du vill radera genom att klicka på Radera-knappen:

Radera alla transaktioner

1. För muspekaren över rubriken BESKRIVNING, så att den klickbara rutan till vänster om texten öppnas. Klicka därefter på Radera-knappen:

Den här funktionen kan med fördel kombineras med Datum-filtret, genom att du filtrerar fram den tidsperiod du vill radera: