Hur raderar jag transaktioner?

Ibland kan du behöva radera en eller flera transaktioner och det kan du göra på ett flertal sätt.

Ulf Mattsson avatar
Skrivet av Ulf Mattsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Blir det av någon anledning och då behöver du radera en eller flera transaktioner, kan du göra det på två ställen, i transaktionsvyn och inne i respektive transaktion.

Webb - Såhär gör du

Radera en transaktion

1. Klicka på den transaktion du vill radera i transaktionslistan så att du kommer in i bokföringsläget.

2. Klicka därefter på de tre punkterna jämte Spara-knappen och därefter på Ta bort transaktion. Bekräfta att du förstår innebörden och klicka på Radera permanent:

Radera en eller flera transaktioner

1. För muspekaren över listan av transaktioner i transaktionsvyn, så att den klickbara rutan till vänster om texten öppnas:

2. Klicka i rutan så att Radera-knappen blir synlig i övre högra hörnet.

3. Markera den eller de transaktioner du vill radera genom att klicka på Radera-knappen:

Radera alla transaktioner

1. För muspekaren över rubriken BESKRIVNING, så att den klickbara rutan till vänster om texten öppnas. Klicka därefter på Radera-knappen:

Den här funktionen kan med fördel kombineras med Datum-filtret, genom att du filtrerar fram den tidsperiod du vill radera: