Vill du dela upp en transaktion på fler än en kategori, klickar du på Ny rad för att skapa en ny tom rad:

Webb - Såhär gör du

1. Navigera till fliken Redovisning och fliken Transaktioner

2. Klicka på transaktionen du vill bokföra

3. Klicka på den blå texten Ny rad i högerkanten och lägg till en eller flera rader för att dela upp underlaget.

4. Dela upp nettobeloppet så att balansen blir 0 kr, annars går det inte att spara. Välj kategori för respektive rad. Glöm inte att ange eventuellt Avdragen skatt:

App - Såhär gör du

1. Klicka på den aktuella transaktionen i Transaktionsliken

2. Klicka på den blå knappen, med texten Ny rad

Får du det inte att fungera eller har fler frågor? Kontakta oss via chatten så hjälper vi dig vidare.