Kom igång
Hur lägger jag till och ändrar mina huvudmäns uppgifter?

Här kan du läsa och se hur du lägger till och raderar huvudmän i Aider

Ulf Mattsson avatar
Skrivet av Ulf Mattsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Webb - Lägg till huvudman

Under fliken Inställningar klickar du på Lägg till huvudman och fyller i hens personnummer.

Fyll därefter i huvudmannens för- och efternamn, samt i vilken kommun huvudmannen är skriven.

Därefter uppdaterar och komplettera information om din huvudman genom att klicka på Redigera till höger om huvudmannens namn för att lägga till Folkbokföringsadress, kontaktuppgifter, ditt roll m.m.

Glöm inte att klicka på Spara när du är klar. Du kan alltid återvända och redigera huvudmannens uppgifter om du skulle behöva och till exempel lägga till vistelseadress, kontakter och byta kommuntillhörighet om huvudmannen flyttar till en annan kommun.

Webb - Ta bort huvudman

Via inställningar klickar du på knappen ("tre prickar") till höger om huvudmannen du vill ta bort. När du tar bort en huvudman försvinner all information du lagt till kopplat till den huvudmannen.

Mobil - Lägg till huvudman

Det går för tillfället inte att lägga till ny huvudman via mobilappen.

Mobil - Ta bort huvudman

Navigera till Inställningar och klicka på din huvudman. Välj sedan Information och Radera huvudman. När du tar bort en huvudman försvinner all information du lagt till kopplat till den huvudmannen.