Alla samlingar
Instruktioner och användartips
Redovisning
Hur använder jag Filter i Transaktionsvyn?
Hur använder jag Filter i Transaktionsvyn?

Tips om hur du underlättar och snabbar upp din bokföringen, samt gör sökningar i transaktionslistan.

Ulf Mattsson avatar
Skrivet av Ulf Mattsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du har tillgång till fyra olika filter i Transaktionsvyn; Belopp, Datum, Kategorier och Status:

Du kan använda ett eller flera filter i kombination, för att få fram de transaktioner du letar efter eller vill arbeta med.

ANVÄNDARTIPS! Om du importerat ett stort antal transaktioner, kan du med fördel använda filtret Datum för att kunna fokusera på en mindre tidsintervall när du bokför. Du slipper då att scrolla i transaktionslistan och arbetet går fortare.

Lägger du dessutom till Status, Ej bokförda, minskar listan du har att hantera i takt med att du bokför.

Belopp

Skriv in ett intervall eller ett enskilt belopp för att filtrera fram den eller de transaktioner du söker och klicka på Spara. Du tar bort filtret genom att klicka det vita krysset, eller med knappen Rensa alla filter:

Datum

Skriv in ett tidsintervall och klicka Spara, för att ta fram de transaktioner du vill arbeta med. Du tar bort filtret genom att klicka det vita krysset, eller med knappen Rensa alla filter:

Kategorier

Välj en eller flera kategorier i rullistan, för att filtrera fram dessa och klicka på Spara. Du tar bort filtret genom att klicka det vita krysset, eller med knappen Rensa alla filter:

Status

Välj Bokförda eller Ej bokförda för att filtrera fram dessa och klicka på Spara. Du tar bort filtret genom att klicka det vita krysset, eller med knappen Rensa alla filter:

ANVÄNDARTIPS! För att säkerställa att du bokfört alla transaktioner, kan du med fördela använd filtret Ej bokförda.

Fick du svar på din fråga?