Dagbok och körjournal
Hur skapar jag inlägg i Dagbok och körjournal?

Här kan du läsa och se hur du kan hantera Dagbok och körjournal

Ulf Mattsson avatar
Skrivet av Ulf Mattsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

I Dagbok & körjournal kan du samla och spara anteckningar om allt du utför i ditt uppdrag. Alla dina inlägg sammanställs för utskrift eller för att skapa en PDF som du kan bifoga som bilaga i din Rapport.

Webb - Såhär gör du

Skapa inlägg i Dagbok och körjournal

1) Välj huvudman och klicka på Nytt inlägg:

2) Kategorisera ditt inlägg, Välj datum och ange Tidsåtgång i minuter, genom att scrolla eller skriva in:

3) Använd text-redigeraren för att göra din Anteckning:

4) Är det aktuellt kan du även göra en notering i din Körjournal, genom att lägga till med hjälp av skjutreglaget till höger. Ange därefter destinationer och Total resväg i kilometer och klicka på Spara:

Titta gärna på filmen för mer detaljer:

Redigera och radera inlägg i Dagbok och körjournal

Du kan alltid gå tillbaka för att redigera eller radera inlägg, genom att klicka på de tre punkterna i högerkanten av varje enskilt inlägg:

Skriv ut eller spara Dagbok och körjournal

För information om hur du skriver ut eller sparar din dagbok och körjournal, läs mer i artikeln Hur skriver jag ut Dagbok och körjournal?