I Dagbok & körjournal kan du samla och spara anteckningar om allt du utför i ditt uppdrag. Alla dina inlägg sammanställs för utskrift eller för att skapa en PDF som du kan bifoga som bilaga i din Rapport.

Webb - Såhär gör du

Skapa inlägg i Dagbok och körjournal

1) Välj huvudman och klicka på Nytt inlägg:

2) Kategorisera ditt inlägg, Välj datum och ange Tidsåtgång i minuter, genom att scrolla eller skriva in:

3) Använd text-redigeraren för att göra din Anteckning:

4) Är det aktuellt kan du även göra en notering i din Körjournal, genom att lägga till med hjälp av skjutreglaget till höger. Ange därefter destinationer och Total resväg i kilometer och klicka på Spara:

Titta gärna på filmen för mer detaljer:

Redigera och radera inlägg i Dagbok och körjournal

Du kan alltid gå tillbaka för att redigera eller radera inlägg, genom att klicka på de tre punkterna i högerkanten av varje enskilt inlägg:

Översikt av Dagbok och körjournal

I Översikten ser du en sammanställning av din Dagbok och körjournal och här kan du skriva ut eller spara:

Skriv ut eller spara Dagbok och körjournal

Klicka på Skriv ut-knappen uppe i högra hörnet, för att skriva ut eller spara i PDF-format. I destinationsväljaren anger du din anslutna skrivare eller väljer PDF för att spara lokalt på din dator, t.ex. för att bifoga till din Rapport om du redovisar digitalt: