Hur skriver jag ut Dagbok och körjournal?

Här kan du läsa om hur du skriver ut och/eller spara din Dagbok och körjournal.

Ulf Mattsson avatar
Skrivet av Ulf Mattsson
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Sammanfattning & utskrift av Dagbok och körjournal

I Sammanfattning & utskrift ser du en sammanställning av din Dagbok och körjournal och kan här skriva ut eller spara dina anteckningar:

Skriv ut eller spara Dagbok och körjournal

Klicka på Skriv ut-knappen uppe i högra hörnet, för att skriva ut eller spara i PDF-format. Du väljer själv om du vill skriva ut eller spara Dagbok och/eller Körjournal:

I destinationsväljaren anger du din anslutna skrivare eller väljer PDF för att spara lokalt på din dator, t.ex. för att bifoga till din Rapport om du redovisar digitalt: