Här samlar vi information kring hur du enklast hämtar transaktioner från de vanligaste bankerna. Saknar du någon bank hjälper vi dig gärna.

Swedbank & Sparbankerna

1. Logga in på swedbank.se.

2. Välj och klicka på aktuellt konto.

3. Välj aktuellt tidsintervall.

4. Klicka på Sök-knappen och därefter på Exportera.

5. Klicka på filformatet CSV så sparas filen automatiskt i mappen Hämtade filer i din dator.

Sparbanken Syd

Sparbanken Syd håller på att utveckla en ny version av deras nätbanken. Därav sker det fortlöpande förändringar och uppdateringar som vi försöker anpassa oss till. Via den "gamla internetbanken" kan du som ställföreträdare hämta transaktionsdata. Den "nya internetbanken" är ännu så länge bara tillgänglig för myndiga privatpersoner.

Gamla nätbanken

1. Logga in på "Gamla internetbanken" via sparbankensyd.se

2. Klicka på Konton och kort

3. Välj och klicka på aktuellt konto

4. I fliken Kontohändelser väljer den tidsperiod du vill hämta och klicka på den "lilla tratten" till höger för att filtrera fram den valda tidsperioden

5. Klicka på exportera och välj formatet csv så sparas filen automatiskt i mappen Hämtade filer i din dator

Nya nätbanken

Är under utveckling och kommer att uppdateras inom kort.

Nordea

1. Logga in i "Gamla Internetbanken" via nordea.se.

2. Klicka på Konton och därefter Kontoutdrag och kontoinformation i menyn till vänster.

3. Välj fliken Sök och kategorisera för att fritt välja det datum-spann du vill importera.

4. Klicka på Sök fram de transaktioner du vill hämta.

5. Ladda ned kontohändelserna till din dator genom att välja Spara som fil och alternativet CSV, i slutet av transaktionslistan.

6. Filen sparas i Hämtade filer i din dator.

Handelsbanken

1. Logga in på handelsbanken.se

2. Klicka på Kontotransaktioner i menyn till vänster.

3. Välj kontonummer

4. Välj period och klicka på Visa.

5. Klicka därefter Exportera till Excel

6. Filen sparas i Hämtade filer i din dator.

SEB

SEB - Företag & Privat

1. Logga in på seb.se

2. Välj aktuellt konto.

3. Väl aktuellt tidsintervall

4. Klicka på Sök

5. Klicka på Spara kontohändelser.

6. Välj filformatet csv, eller Excel med fältavgränsare semikolon för att spara filen.

7. Filen sparas i Hämtade filer i din dator.

Länsförsäkringar

1. Logga in på lansforsakringar.se

2. Välj fliken Konton.

3. Klicka på det kontot som du vill hämta transaktionsdata för.

4. Välj mellan vilka datum som du vill hämta transaktionsdata.

5. Klicka på Sök-knappen.

6. Klicka på Exportera (Excel).

7. Filen sparas i Hämtade filer i din dator.

Danske Bank

1. Logga in på danskebank.se.

2. Välj Konton i menyn.

3. Välj aktuellt konto och period och tryck på Sök.

4. Tryck på Till kalkylprogram så skapas en fil att skriva ut eller spara. Välj Spara så hamnar den under Hämtade filer i din dator.