Nej, din data finnas kvar tills dess att du raderar ditt konto under fliken Inställningar.

Skulle du av misstag radera appen finnas all din information kvar i databasen. Detta innebär också att du kan ominstallera din Aider app utan att tappa din transaktionshistorik, dina underlag eller de manuella ändringar du gjort.

Hittade du svaret?